dinsdag 29 januari 2013

Uit "stof" geboren!!

Omdat een muur in onze woonkamer moest worden kaalgebikt en behandeld tegen vocht en schimmel, staan de meubels ingesealed in plastic en aan de vloer vastgeplakt zodat het stof er niet in kan gaan zitten. De verdere huisraad is naar boven verhuisd, net als ons leven. We zitten nu al een week in de troep en dat gaat de komende week ook nog duren. Het stof is het ergste. at gaat overal in zitten.
Maar,,,,,,,,,, Geen tv, geen andere afleidende zaken, dus,,,,,,,,,,,,,,,tekenen/schilderen.
Een "kale" kalender gekregen voor mijn verjaardag van mijn vriendin waarop ik zelf tekeningen bij de maanden kan maken. Ontzettend leuk idee, vind ik zelf.
Kortom: hier het resultaat.
Aquarelpotloden en later met water bewerkt.
Omslag

Februari 2013

Gewoon kleurpotlood,
gecombineerd met aquarelverf en eddingstiften

dinsdag 22 januari 2013

Terug van weggeweest en wat nieuws!

Lieve mensen, door allerlei omstandigheden, o.a. het crashen van mijn laptop (waar al mijn foto's op staan) kon ik jullie niet voorzien van nieuwe bloginfo.
Maar hier ben ik weer met een nieuwe creatie: de Bedouine. Gemaakt op mijn schildercluppie (elke woensdagavond in de Omval. Ieder doet wat hij/zij leuk vindt; schilderen, tekenen, collages etc.)
Materiaal is aanwezig. Heel gezellig en leerzaam. Er is ook nog professionele hulp aanwezig voor aanwijzingen, adviezen.

De schaduw in de plooien vond ik het moeilijkst weer te geven. Maar volgens mij is het aardig gelukt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...